Konferencija posvećena maslinarstvu, u Mostaru


27.02.2023.

Jednodnevna konferencija "Potencijal maslinarstva kao razvojne poljoprivredne djelatnosti" biće održana u četvrtak, 09.03.2023. u Hotelu Buna, u Mostaru, Bosna i Hercegovina.
Maslinari, zaintersovani za učešće, mogu se javiti Maslinarskom društvu Boka telefonom 067201732 i e-mailom maslina.boka@gmail.com
"Na konferenciji će se prezentirati aktualnosti i potencijali maslinarstva u području Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore. S obzirom je riječ o završnoj konferenciji projekta COOPeR - Povećanje konkurentnosti proizvodnje maslina u programskom području kroz prekograničnu suradnju razgovarat će se o budućem radu Centra za maslinarstvo u Mostaru te ostalim završenim aktivnostima projekta.
Konferenciju organizira Privredna/Gospodarska komora Federacije Bosne i Hercegovine u suradnji s vodećim partnerom projekta Gradom Mostarom i projektnim partnerima iz Hrvatske (Institut za jadranske kulture i melioraciju krša, Hrvatska gospodarska komora) i Crne Gore (Udruga maslinara Boka).
Projekt COOPeR ima za cilj uspostaviti prekogranični centar za maslinarstvo, posvećen zajedničkom istraživanju i razvoju u području maslinarstva i proizvodnje maslinovog ulja. Sufinanciran je sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije, a implementira se u okviru Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014.-2020." - izvod iz Potivnog pisma organizatora.

Zaintersovani maslinari se mogu javiti maslinarskom društvu Boka telefonom 067 201 732 (Vesna Đukić) i e-mailom maslina.boka@gmail.com



web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina Kotor



Interreg Logo