OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Podrška MPRR Maslinarskom društvu Boka


22.12.2016.

MPRR prenijelo sredstva (po zahtjevu) u iznosu od 2763,75 €, na žiro račun Maslinarskog društva Boka, kao podršku za nabavku mašina i promociju berbe, umjesto sakupljanja plodova. Sredstva će biti korištena namjenski.
Za projekat Starim putevima do novih vrijednosti - Put do maslinjaka u Pelinovu, zaveden pod brojem 41101, MPRR je odobrilo 10 000 €
Zahvaljujemo na podršci


 Sredstvima Agrobudžeta koja predviđaju podršku udruženjima za nabavku mašina i opreme, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, odobrilo sredstva u iznosu od 2763,75 € tojest, 50% od ukupno 5527.75 € utrošenih za nabavku električnih tresača za berbu masline, italijanskog proizvođača, firme Jolly.

Budući da svi članovi Društva koji su preuzeli mašinu pod povoljnim uslovima: cijena niža za 27% od prodajne i sa rokom otplate od deset mjeseci, bez kamate, nisu upisani u Registar poljoprivrednih proizvođača kod MPRR, Društvo neće refundirati dio sredstava podrške članovima, već će ista iskoristiti za novu nabavku mašina.

Zahvaljujemo ministru Simoviću i resornom Ministarstvu, kao i Danijeli Stolici, generalnoj direktorki direktorata za poljprivredu i ribarstvo i Dubravki Radulović, savjetnici za maslinarstvo za razumijevanje i saradnju.

Svi članovi koji ispunjavaju uslove MPRR u Javnim pozivima za podršku maslinarstvu, a prije svega, upisani su u pomenuti registar, mogli su aplicirati za sredstva podrške kod resornog ministarstva.

V.Đ.

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo