OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

12. Skupština Društva


11.08.2016.

Juče je u hotelu Palma u Tivtu, održana  sjednica Upravnog odbora Društva, treća ove godine. Odlučeno je da se redovna, godišnja Skupština održi 20 avgusta s početkomu 10 sati u Multimedijalnoj sali Opštine Tivat.

Na sinoćnjem sastanku UO kome su prisustvovali Obrad Mandić, predsjednik, Novak Đukić, potpredsjednik, Čedo Nogo Član, Ivo Popović, član, Duško Mikijeljević, član, Ilija Moric, član i Vesna Đukić id. donesene su slijedeće odluke:

1. Odluka br: 4-08/2016  

Dvanaesta Skupština Društva (izborna) održaće se u subotu 20 avgusta s početkom u 10 sati u Multimedijalnoj sali Opštine Tivat.

(Zbog uslova za iznajmljivanje sale, prihvatili smo ponudu Opštine da, umjesto u ovoj sali u kojoj smo uspješno održali nekoliko Skupština, da za tu svrhu koristimo salu za sastanke Fakulteta za mediteranske studije u Tivtu (bivša zgrada Opštine Tivat)

2. Odluka br: 5-08/2016 

Predlozi za izbor predsjednika i članova UO koji budu dostavljeni u pisanoj formi do 08.avgusta 2016. godine biće razmatrani na sjednici UO dan uoči zasedanja Skupštine. Predlozi kandidata koji ispunjavaju osnovne uslove (redovni članovi najmanje 5 godina; aktivni u radu Društva;koji su doprinijeli ugledu i uspjehu u radu Društva; posjeduju najmanje 50 maslina...) biće iznijeti pred Skupštinu na glasanje.

3. Odluka br:6-08/2016

Oslobodiće se obaveze članstva u Upravnom odboru članovi, koji zbog ličnih i poslovnih obaveza nisu u više u mogućnosti aktivno i redovno učestvovati u radu Upravnog odbora. Njima će se Društvo zahvaliti za uložen trud i za njihove zamjenike birati članove po predlogu članova Društva iz Tivta, Herceg Novog i Kotora.

4. Odluka br:7-08/2016

Upravni odbor Maslinarskog Društva Boka, predložiće Skupštini, Obrada Mandića za još jedan predsjednički mandat, jer smatra da je svojim zalaganjem, ličnim ugledom i iskustvom, kao i rukovođenjem radom UO, doprinio uspješnom radu i ugledu Društva.

Na ponudi da se kandiduje za izbor predsjednika, Ilija Moric, član UO, zahvalio se uz obrazloženje da zbog prezauzetosti na ličnom i poslovnom planu, nije u mogućnosti preuzeti funkciju.

Na sjednici se razgovaralo i o budućim aktivnostima, nabavci sadnica za jesenju sadnju i mašina za berbu masline, planu rada za narednu godinu, učešću u projektu IPA prekogranična saradnja sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom, kao i o neophodnom uređenju prostoru Uljare Društva radi usklađivanja sa propisima koji važe za objekte za proizvodnju hrane.

Za sve bliže informacije, stojimo vam na raspolaganju (067 201 732)

U SLUČAJU IZMJENE, OBAVIJESTIĆEMO ČLANSTVO.

V.Đ.

 

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo