OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Okrugli sto u PKCG


14.06.2016. 

U petak, 17.juna 2016.godine u 11 sat, Privredna komora Crne Gore organizuje Okrugli sto: ''Hrvatska poljoprivreda - tri godine nakon ulaska u EU''.

Ulaz slobodan.

Izvod iz poziva:

Imajući u vidu da su  iskustva Hrvatske, kako na putu ulaska u EU tako i  iskustva u proteklom  trogodišnjem periodu kao člance EU,  veoma korisna za poslovanje privrednika kao i za pripremu  za ulazak u Evropsku uniju, Privredna komora organizuje Okrugli sto na temu

„Hrvatska poljoprivreda –tri godine nakon članstva u EU“.

 Okrugli sto će se održati  17.juna 2016. godine u Komori sa početkom u 11,00 časova.

 O iskustvima  Hrvatske govoriće gošće iz HGK Božica Marković, direktorica Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo i Žaklina Jurišić, zamjenica direktorice, a  o pripremi Crne Gore za otvaranje pregovora sa Evropskom unijom  u oblasti poljoprivrede, bezbjednosti hrane i ribarstva ( poglavlja 11,12 i 13)  govoriće Danijela Stolica, direktorica Direktorata za poljoprivredu i rurlani razvoj.

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo