OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Prezentacija mašina za berbu masline


25.05.2016.Češljevi za berbu masline ''Jolly''

Prezentacija mašina za berbu masline, italijanske firme Jolly, na platou ispred restorana ''Bokeljska kužina'' u Radanovićima u subotu, 4. juna, u 12.30 h.

O berbi treba razmišljati već sada. Uz podršku iz Agrobudžeta...


Preko svog zastupnika, Itlijanska firma Jolly predstaviće mašine za berbu maslina na akumulator. Preproučujemo da pogledate i već sada brinete o nabvci ove mašine koja će vam olakšati berbu i pojeftiniti proces proizvodnje ulja.

Naše masline još uvijek, u većini slučajeva, visinom i oblikom premašuju gabarite koje preporučuje struka a iskustvo potvrđuje, kao ispravan, ekonomski isplativ i tehnološki ispravan vid savremenog uzgoja i prerade masline.

Sada je trenutak da o tome razmišljamo. Za visno od broja naručenih jedinica, Društvo može ostvariti bolju cijenu nego u maloprodaji. Članovi Društva koji su najmanje 5 godina uredno plaćali čalnarinu, do sada su mogli nabaviti mašine za održavanje maslinjaka (pile, kosilice, atomizere, tresače...) po nižim cijenama i na deset mjesečnih rata, bez kamate, preko Udruženja.

Cijene ovih mašina kreću se od 580 € (+ PDV i troškovi uvoza), do 800 € (+ PDV i troškovi uvoza). Zavisno o d broja naručenih jedinica, cijene mogu biti niže od 10-20 i više %. 

U sezoni, kada potražnja bude veća i cijene će svakako biti više, a ponuda manja.

Agrobudžet predviđa podršku i za nabavku malih mašina (investicija do 5000 €) što znači, dodatni benefit.

Opština Tivat, za svoje maslinare, koji su u članovi Društva, obezbjeđuje dodatnih 30% podrške za kupovinu mašina, po isporučenom računu.

V.Đ.

  Može se priključiti na akumulator automobila, traktora... Fanito Žuvela sa Korčule- predstavnk firme Jolly

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo