OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

MPRR podržalo nabavku sadnica


20.01.2016.Sdanice iz Metkovića i Dubrovnika

MPRR opredijelilo sredstva za nabavku sadnog materijala masline. Pozivamo zainteresovane, da se što prije jave kako bi bili upisani u spisak za nabavku. 


Krajem decembra prošle godine, MPRR je pozitivno odgovorilo na zahtjev MDBoka za podršku u nabavci sadnog materijala masline. Svake godine, Društvo je nabavljalo sadnice Žutice iz Poljoprivredne škole u Baru i Centra za suptropske kulture, a jedan dio italijanskih i hrvatskih sorti, uvozili smo iz Dubrovnika i Metkovića.Društvu je opredijeljeno 10 000 € za nabavku sadnica.

Osim masline, sproveli smo i ,,pilot projekat'' sadnje i drugih voćnih vrsta (patuljaste trešnje i vinova loza) koje smo takođe uvezli iz Hrvatske.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se jave kako bi bili upisani u spisak za nabavku sadnica. O detaljima i uslovima nabvke i raspodjele sadnica, obavijestićemo javnost čim iste utvrdimo, u saradnji sa MPRR.

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo