OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

4. avgust - Bokeška maslina u Tivtu


27.07.2015.Bokeška maslina u Tivtu 04.08.2015. pripreme

Bokeška maslina, promotivna izložba maslinovog ulja, stone masline i pratećih, domaćih proizvoda ishrane, drugi put u Tivtu.


Drugi put u toku ljetnjih mjeseci (prethodna je bila 3.jula), održana je Bokeška maslina u Tivtu, promotivna izložba maslinovog ulja i proizvoda od masline u organizaciji MDBoka i TO Tivat.

Maslinari iz Boke, zbog dvije nerodne godine, nisu zauzeli više izlagačkih mjesta i nisu se mogli pohvaliti obiljem proizvoda, ali podržali su manifestaciju u okviru svojih mogućnosti. Gosti iz Budve, Bara i Ulcinja odazvali su se pozivu i predstavili svoje proizvode kako smo navikli.

Cilj ovakvih događaja koje organizuje naše Društvo, uvijek je prije svega promocija i popularizacija domaćeg proizvoda, okupljanje svih zainteresovanih ciljnih grupa oko isteideje: osnaživanje primarne proizvodnje, pozitivan uticaj na izgradnju ukusa kod potrošača i veza sa turizmom.

Činjenica je da se još uvijek premalo maslinovog ulja koristi u ishrani naših građana (manje od litra po glavi stanovnika)pa je to jedna od promjena koju želimo postići.

Devetnaest od 25 prijavljenih izlagača, pokazalo je izuzetnu kreativnost u uređenju svog izlagačkog mjesta, a sve pohvale na račun kvaliteta i pakovanja koje je sve bolje i kompletnije.

Izlagači dostavili su rješenja o registarciji kod nadležnih institucija tako da ni u tom pogledu nije bilo kršenja zakona ni od strane organizatora, niti izlagača.

Što se tiče inspekcijskih službi one su i ranije bile korektne prema našim izlagačima, a od gospođe Nade Đurđić, koordinatora u Upravi za inspekcijske poslove Crne Gore, dobili smo detaljne informacije i uputstva kako da se pripremimo za ovakve događaje. 

Iz razgovora sa posjetiocima,na osnovu komentara i utisaka i izlagača i posjetilaca kao i medija, zaključili smo da je fešta bila dobro organizovana, odnos izlagača prema posjetiocima mnogo više od korektnog, higijena izlagačkih mjesta i način posluživanja proizvoda za degustaciju na visokom nivou tako da smo svi skupa i izlagači i organizatori ostavili dobar utisak na više od hiljadu posjetilaca koji su obilazili štandove i degustirali proizvode.

TO Tivat postarala se za zabavni program a muzičari i KUD Boka, uljepšali su veče svojim nastupom, u duhu Mediterana. Hotel Pine, kao jedan od sponzora, poslužio je posjetiocima Paštu sa maslinama i tartufima, alla Pine, što je unijelo dodatno raspoloženje i doprinijelo opuštenoj atmosferi na Gradskoj rivi.

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli organizovanje ove naše fešte i pozivamo sve koji imaju želju da sarađuju, neka nam se pridruže.

Bokeška maslina u Tivtu Najmanje maslinara i proizvođačaiz Boke, zbog dvije nerodne godine Bokeška maslina  Bokeška maslina u Tivtu  Bokeška maslina u Tivtu  Bokeška malsina u Tivtu  Bokeška maslina u Tivtu  Bokeška malsina u Tivtu 03.08.2015.

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo