OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

MDBoka na Sajmu hrane u Budvi


12-14.03.2015.41. Sajam hrane u Budvi 2015

Na Sajmu hrane, u Budvi, MDBoka osmi put. Članovi Društva, izložili svoje proizvode: maslinovo ulje, stonu maslinu, prerađevine od mesa i mlijeka, med i vino.


Članovi Maslinarskog društva Boka, proizvođači maslinovog ulja, stone masline, sira i mjesnih prerađevina, vina i meda, izlagali su se zajedno, kao i uvijek do sada, na 41.Sajmu hrane u Budvi.

Lijepo uređenim štandom, maslinari su privukli pažnju novinara i posjetilaca. Iako manji po obimu i broju izlagača od ranijih, Sajam je okupio proizvođače hrane iz zemlje i inostranstva.

Mnogo zanimljivih proizvoda, lijepo uređeni štandovi, mali proizvođači na jednom mjestu. Posjetilaca manje nego ranije, cijene iste kao prošle godine. I na kraju, Sajam je prije svega, mjesto za predstavljanje i ostvarivanje poslovnih kontakata, pa nema mjesta nezadovoljstvu. 

Učešće MDBoka, pomogli su Ministarstvo poljoprivrede, Opštine Tivat i Kotor i organizator.

Ovo je podsticaj maslinarima da rade i više i bolje, kako bi opravdali povjerenje institucija i potrošača koji cijene naš proizvod.

41.Sajam hrane u Budvi, 2015. Maslinari Boke 41.sajam hrane u Budvi, 2015. Malsinovo ulje, stona maslina, pršut, sir, vino i med, proizvodi sa kojima smo se predstavili

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo