OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Obavještenje, dopunjeno


28.01.2015.

14. i 15. februara ove godine, Maslinarsko društvo Boka organizuje sedmi po redu, Sajam masline i vina u Bijeloj. U okviru Praznika mimoze i Velike bokeške fešte, Sajam će biti otvoren od 9-18 sati u subotu 14.februara i od 9-14 sati u nedjelju, 15.februara.

13.14.i 15.februara, u Bijeloj će se održati Velika bokeška fešta, manifestacija u okviru Praznika mimoze pod pokroviteljstvom Opštine HercegNovi, kao događaj koji okuplja stanovnike Bijele i njihove goste.

Dvodnevni Sajam masline i vina za čiu se organizaciju od početka, po dogovoru brine Maslinarsko društvo Boka, ima za cilj promociju i popularizaciju domaćeg maslinovog ulja i vina kao i drugih proizvoda mediteranske ishrane (sir, pršut, med…) ali i okupljanje, edukaciju i informisanje proizvođača i potrošača.

Svojim sadržajem, manifestacija obogaćujeturističku ponudu Herceg Novog, Bijele i čitave Boke i doprinosi afirmaciji poljoprivredne proizvodnje, seske sredine i Opštine Herceg Novi.

Promotivno-prodajna izložba pomenutih proizvoda isključivo dopmaćih proizvođača, upisanih u registar proizvođača kod Ministarstva poljoprivrede, Fitosanitarne uprave i Opštinske službe, biće otvorena 14. februara, od 9.00 -18.00 sati i 15. februara od 9.00-14.00 sati.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da posjetite Sajam u Bijeloj i uživate u domaćim proizvodima i druženju sa proizvođačima.

Očekujemo bogatu ponudu i dobru posjećenost. 


PROGRAM:

13.februar - petak

19 sati u prostorijama MZ Bijela(ili Centra za kulturu-biće objavljeno) održaće se Veče posvećeno malini i znamenitim Bijeljanima u čiju se slavu, svake godine posadi jedna maslina u Parku masline u Bijeloj, duž šetališta.


14.februar - subota

 9.00 -18.00 Sajam je otvoren za posjetioce

10.30 Svečano otvaranje manifestacije i Sajma, uz prigodan zabavni program na platou ispred (ili unutar ako bude kiše) zgrade Centra za kulturu

12.00 Đačka radionica: Maslinarstvo za najmlađe - Prezentacija:,,Maslina svuda oko nas''

Učestvuju osnovci, članovi ekološke sekcije O.Š.Nikola Đurković iz Radanovića sa nastavnicima i osnovci iz O.Š. i Doma u Bijeloj

13.00 Otvaranje izložbe likovnih radova umjetnika R.Kovačevića i drugih

14.00 Radionica za maslinare:Razmjena iskustava maslinara na temu ,,Aktuelni problemi u maslinarskoj proizvodnji''

       Učestvuju:

Maslinari 

Pomoćnica ministra poljoprivrede, Danijela Stolica

Savjetnica za maslinarstvo u Ministarstvu poljoprivrede, Dubravka Radulović

Stručna saradnica Savjetodavne službe u biljnoj proizvodnji, Mileva Marić

Savjetnica za poljoprivredu u Opštini Herceg Novi

 


15.februar - nedjelja od 9-14.sati  Sajam je otvoren za posjetioce

NAPOMENA: U slučaju izmjena, obavijestićemo javnost


web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo