OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Večeras, Sjednica Upravnog Odbora Društva


30.12.2014.

Večeras, u 18 sati, zakazana Sjednica Upravnog odbora Maslinarskog društva Boka, u Maloj sali hotela Palma, u Tivtu.

Na sjednici će se raspravljati o Inicijativi ministra poljoprivrede, prof.dr.Petra Ivanovića, za osnivanje Nacionalnog udruženja maslinara Crne Gore te o predlogu za Nacrt Statuta koji je ponudilo Društvo maslinara Bar, kao pokretač postupka. MDBoka uputilo više predloga za izmjene i dopune ovog Nacrta.

Na prvom, neobaveznom sastanku u Baru, na koji su pozvani predstavnici svih Udruženja maslinara Crne Gore, saglasili smo se da sva udruženja, bez obzira na broj članova imaju interes za ujedinjenje.

Dogovorena saradnja na izradi normativnihakata, nije dala rezultate, jer je Društvo maslinara Bar, odbilo apsolutno sve predloge (u nacrtu) za sadržaj Statuta, te kao upotrijebilo ,,templejt verziju'' statuta Pčelarskog saveza kao Ncrt Statuta Nacionalnog udruženja malinara*

Već u preambuli nisu poštovani Članovi 9 i 11. Zakona o Nevladinim organizacijama.

Kritične tačke: kriterijum za primanje novih članova

                    raspodjela mjesta u Skupštini

                    finansiranje i korištenje sredstava i imovine

Zajednički stav i predlog za izmjene i dopunu Statuta Saveza udruženja maslnara Crne Gore (naziv koji mi predlažemo) biće usvojeni na večerašnjoj sjednici Upravnog obora, nakon čega ćemo objaviti zapisnik i zaključke.

                    

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo