OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

27. i 28. dec. Novogodišnji sajam


23.12.2014.Novogodišnji sajam u Herceg Novom

27. i 28. decembra (subota i nedjelja),Novogodišnji sajam proizvoda mediteranske ishrane u organizaciji Maslinarskog društva Boka ipak će biti održan,  po drugi put u Herceg Novom, odlučeno nakon današnjeg dogovora predstavnika Društva i firme Vektra Boka, koja će nam iznajmiti prostor bivšeg Mliječnog restorana, u centru grada.

Drugi put u Herceg Novom, zamalo otkazan, Sajam će ipak biti održan 27. i 28. decembra u prostoru bivšeg Mlječnog restorana, na ulazu u prostor Gradskog trga.

Zbog nepovoljnih predviđanja meteoroloških prilika, kao i zbog zauzetosti prostora bivše robne kuće Mješovito, koji je za istu potrebu prošle godine, Društvo dobilo na korištenje bez nadoknade, u posljednji čas dobili smo potvrdu direktora firme Vektra Boka iz Herceg Novog, gospodina Milića Popovića, da će nam ustupiti ovaj prostor za održavanje Sajma.

Ovaj događaj nije samo prilika za članove Društva, domaće proizvođače zdrave hrane, da se predstave javnosti i promovišu svoje proizvode, već i da se afirmiše opština Herceg Novi, kao oleo-turistička destinacija.

Sajam masline i vina , koji će se sedmi put održati u Bijeloj, time dobija dobru najavu, a Herceg Novi još jedan događaj koji obogaćuje i produžava turističku ponudu grada, van turističke sezone.

Zahvaljujući tehničkoj podršci gospodina Sava Morovića, direktora Sportskog centra, i razumijevanju gospodina Seferovića, direktora Komunalnog preduzeće Herceg Novi koje će nam besplatno, prevesti sajamski mobilijar, ne možemo biti nezadovoljni: za najkraće moguće vrijeme, ostvaren je dogovor i pristupa se realizaciji.

Očekujemo podršku lokalnih Radio i TV stanica, kao i velikog broja posjetilaca.

Budući da prostor koji ćemo pripremiti, nije u funkciji već duže vrijeme, ne možemo očekivati komfor, ali pristojne uslove za održavanje Sajma, svakako.

Pozivamo građane, njihove goste i turiste, da vikend provedu sa nama, u ugodnoj pretprazničnoj atmosferi.

                                                                                                 VIDIMO SE KOD NJUNJA!

 

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo