OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Sajam ekologije, hrane i turizma u Budvi


02.04.2014.Sa sajma

Maslinari iz Boke, na Sajmu ekologije, hrane i turizma u Budvi, od 03.-05. aprila

Zahvaljujući podršci Ministarstva poljoprivrede i Opština Tivat i Herceg Novi i predusretljivosti zaposlenih u Sajamskoj službi, članovi Društva i ove godine izlažu svoje proizvode na ovoj međunarodnoj izložbi.

Svake godine Društvo učestvuje na sajmu izlažući, u okvirima svojih mogućnosti, a uz velike ustupke koja nam obezbjeđuje sajamska služba, proizvode domaće ishrane.

Zahvaljujući Opštinama Tivat i Herceg Novi, kao i Ministarstvu poljoprivrede koje je obezbijedilo 25% sredstava za naše članove, posjetioci ove izložbe imaće priliku da uživaju u ukusima iz Boke, prvenstveno maslinovom ulju i drugim domaćim proizvodima koji, neizostavno, prate maslinu (pršut, vino, sir...).

Opština Kotor, prvi put do sada, nije podržala Društvo u ovoj aktivnosti.

Na žalost, slaba proizvodnja maslinovog ulja prošle godine, i nespremnost proizvođača iz Boke da svoj proizvod predstave na ovaj način, rezultirao je još uvijek slabim odzivom maslinara za učešće i pored olakšica koje smo obezbijedili iz pomenutih izvora.

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo