OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Prekogranična saradnja Crna Gora-Hrvatska


28. 03.2014.Agroturizam-Konavle

U okviru projekta Održivi razvoj turizma posebnih interesa SUD SIT (prekogranična saradnja Crna Gora-Hrvatska) finansiranom sredstvima EU fondova, Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) u saradnji s Udrugom ''Agroturizam'' Konavle i Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije (DUNEA) organizovala predavanja i radionice za pružaoce usluga u turizmu posebnih interesa.

Opština Tivat, u partnerstvu sa Turističkom organizacijom Tivat, vodeći partner u projektu.

Radionice su namijenjene predstavnicima turističkih agencija, turoperatora i ostalih malih i srednjih poduzetnika u turizmu iz Hrvatske i Crne Gore koji su zainteresirani za razvoj:

-       prekograničnih proizvoda

-       proizvoda posebnih interesa na području Konavala i Općine Tivat

-       suradnje s europskim turoperatorima za SIT proizvode.

 Iz Opštine Tivat prisustvovalo je petnaestoro zainteresovanih za teme iz oblasti gastronomskog i seoskog turizma.

Evropski stručnjaci pružaće praktične savjete za razvoj turističkih proizvoda koji mogu zadovoljiti visoka očekivanja kupaca i probiti se na strana tržišta.

Sa unapređenjem ponude za turizam posebnih interesa osigurao bi se ''dolazak dobrostojećih turista koji prije svega cijene održivi razvoj i zaštitu okoliša kao i produženje turističke sezone'' (izvod iz poziva)

Sredstva za realizaciju osigurana su iz budžeta projekta IPA Programa prekogranične saradnje „Održivi razvoj turizma posebnih interes“.

Predavanje: Agroturizam u okviru projekta Održivi razvoj turizma posebnih interesa prekogranična saradnja sa Hrvatskom U kući Glavića, u Konavlima  

José María de Juan Alonso iz Španije Stambeni kompleks u Poljicama Detalj iz kuće Glavića

Kuće Glavića u Poljicama (Konavli)  Konavle

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo