OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Analiza zemljišta i lista masline


12.03.2014.Uzorkovanje zemljišta i lista masline u Boki

Stručnjaci Biotehničkog fakulkteta u Podgorici (Centar za zemljište i đubriva) uzimali su uzorke zemljišta i listova masline u maslinjacim u Boki, radi analize i praćenja promjena u zemljištu i na listovima masline, prije i nakon preporučene prihrane.

Stručnjaci BTF, predvođeni dr.Mirkom Kneževićem izvršili su uzimanje uzoraka zemljišta i lista masline sa nekoliko maslinjaka u Boki Kotorskoj. Na osnovu rezultata analize, preporučiće dodavanje određenih elemenata zemljištu, kako bi se poboljšala njegova svojstva i uticalo na povećanje rodnosti i kvaliteta ploda masline.

Podaci se evidentiraju i upoređuju i biće korišteni i kao naučna baza podataka i kao preporuka maslinarima.

Kolekcioni zasad masline, različitih sorti u Lastvi Grbaljskoj Mlade masline u Pelinovu Trogodišnja maslina u Kolekcionom zasadu Uzimanje uzorka zemljišta i lista masline u Popovom selu Dr.Mirko Knežević i Dada Filip uzima uzorak zemljišta pomoću svrdla

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo