OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Iskustva maslinara, na stranicama našeg sajta


31.12.2013.Coratina

U rubrici Vaši komentari i prilozi, možete pratiti tekstove, komentare i predloge maslinara, kao i ostalih posjetilaca sajta u vezi sa stečenim iskustvom u maslinarstvu, što je dragocena informacija za sve proizvođače i potrošače maslinovog ulja.

Said Seferović, dipl.ing.mašinstva, prvi je odlučio podijeliti sa posjetiocima našeg sajta svoja zapažanja i iskustva u gajenju različitih sorti masline, na imanju u Ulcinju.

Uz izvinjenje gospodinu Seferoviću zbog kašnjenja u objavljivanju njegovog teksta, uzrokovanog prezauzetošću u vezi sa pripremama obilježavanja Jubileja Maslinarskog društva ,,Boka'', deset godina postojanja i rada, isti objavljujemo u rubrici Vaši komentari i prilozi.

Napomena: tekstovi objavljeni u ovoj rubrici, ne mogu se smatrati stručnim, osim ako su autori stručnjaci iz oblasti poljoprivrede, ali svakako predtavljaju dragocjen izvor informacija i iznad svega važnu razmjenu iskustava među maslinarima.

Za sadržaj odgovara autor teksta; tekstovi sa bilo kakvim uvredljivim sadržajem neće biti objavljeni.

Pozivamo vas da slijedite primjer gospodina Seferovića i iznesete svoje stavove, iskustva i predloge, iz oblasti maslinarstva. 

Prilog dopunjavamo fotografijama:

Prilog Seferović Prilog Seferović 

Prilog Seferović, oblica Prilog Seferović, plodovi

Prilog Seeferović, berba Prilog Seeferović: na kraju Maslinijada

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo