OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Monitoring strateških planova razvoja Opština

28.10.2013.


Metodologija za pripremu, implementaciju i evaluaciju strateških planova razvoja Opština 

Monitoring

U okviru projekta  “Nova uloga organizacija civilnog društva u implementaciji i monitoringu javnih politika na lokalnom nivou”, koji realizuje Institut za strateške studije i projekcije iz Podgorice, u saradnji sa CASE institutom iz Poljske i Centrom za evropsko obrazovanje iz Podgorice, a finansira Evropska Unija, u Cetinju je održan prvi trening za monitoring strateških planova koji pohađaju predstavnici Opština i civilnog sektora.


Među prisutnima, bili su I predstavnici Opštine Tivat, Jovanka Laličić, glavni administrator I Kristina Petrović, kao I predstavnici NVO sektora (Maslinarsko društvo ,,Boka'' i  Kancelarija za mlade) koji su predloženi od strane Ministarstva finansija, na osnovu referenci.

Trening su vodili eksperti iz CASE instituta iz Poljske, prof.Dušan Vujović (Metodologija) i Leopold Rollinger (Strateško planiranje).

Leopold Rolliner: Strateško planiranje Jovanka Laličić, glavni administrator O.Tivat Đorđe Trajčevski i Kristina Petrović 

Učesnici Danilovgrad

 

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo