OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Dani drenjine u Nikšiću


29.09.2013.Dani drenjine

Hotel Onogošt u Nikšiću

U organizaciji Opštine Nikšić i NVO Dani drenjine, održana je istoimena, privredno-turistička manifestacija koja svake godine krajem septembra mjeseca, okuplja veliki broj ljubitelja ove posebne voćke.

Više od dvadest izlagača izložilo je razne proizvode od drenjine: sok, pekmez, džem, marmeladu, kompot, čak i drenjinu u salamuri. 

I ove godine, MDBoka učestvovalo kao gost na manifestaciji.

 

Lijepo vrijeme i već provjereno bogat kulturno zabavni program, doprinijeli su da i ovako prijatna atmosfera bude još veselija. Svi proizvodi mogli su se probati i kupiti. Svježe drenjine prodavale su se za 1€/kg a sokovi, pekmez i ostali proizvodi po pristupačnim cijenama.

Gosti iz Drvara (BIH) takođe su, osim proizvoda od drenjine, prikazali i kulturnoumjetnički program iz svog kraja. Organizatori su najavili uzvratnu posjetu Drvaru, već u ovom mjesecu.

Zahvaljujemo profesoru Mirjačiću i organizatorima manifestacije za posebnu pažnju koju ukazuju našem Udruženju i najavljujemo predstavljanje proizvoda od drenjine, naredne godine.

MDBoka, Štefica Seratlić  Dragica Mirjačić, višestruki šampion u proizvodnji sokova, pekmeza, slatkog i ostalih proizvoda od drenjina  Mlade Nikšićanke na Danima drenjine

Drenjina u boci i tegli Domaći sok Agrovita Sko  

Žene iz Drvara (BIH) sa svojim proizvodima Proizvodi od drenjine Drenjina

                                                                                      

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo