OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

MDBoka na Tivatskim danima meda


24.08.2013. Anđelko Stjepčević, bivši član U.O. Maslinarskog društva Boka, pored štanda Društva na Tivatskim danim ameda

Na terasi hotela ''Mimoza'' u centru Tivta, ordžana je manifestacija ,,Tivatski dani meda'', u organizaciji Pčelarskog društva ,,Pelin'', pod pokroviteljstvom Opštine Tivat i Ministarstva poljoprivrede i Radio Tivta kao medijskog sponzora.

Kao gost na manifestaciji, MDBoka se predstavilo svojim proizvodima. Na izuzetno lijepo uređenim štandovima, medari iz Boke i njihovi gosti, izložili su bogat asortiman proizvoda od meda od kojih su mnogi nosioci visokih priznanja za kvalitet.

Manifestaciju je otvorio stari/novi predsjednik Društva pčelara, Mileta Rabrenović, a Plaketa za doprinos razvoju pčelarstva uručena je Anđelku Stjepčeviću, pčelaru i maslinaru.

Veliki broj posjetilaca, domaćih i stranih turista, uživao je u izboru proizvoda od meda, domaćih proizvođača. Štandovi uređeni sa ukusom, okićeni diplomama i veselim licima proizvođača meda, pokazali su koliko toga slatkog i zdravog, može stati na par stolova.

Pčelar iz Podgorice Izlagači na Tivatskim danima meda Tivatski dani meda              

Travar Tivatski dani meda 24.08.2013. Tivatski dani meda 24.08.2013.

Tivatski dani meda 24.08.2013.  Tivatski dani meda Tivatski dani meda

Tivatski dani meda Tivatski dani meda Tivatski dani meda                                                

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina Kotor



Interreg Logo