OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Maslinarski turizam


16.08.2013. Imanje Ljuba Kneževića

Kao nastavak projekta prekogranične saradnje sa Hrvatskom (IPA) finansiranog sredstvima EU, u pripremi je materijal za izradu Kataloga maslinarsko-turističke ponude Boke.

Zbog velikog interesovanja članova Društva za predstavljanje u Katalogu, poziv za dostavljanje zahtjeva sa podacima o ponudi, biće stalno otvoren, a nakon kompletne izrade prezentacije, ukoliko ispunjava kriterijume i propisane standarde u pogledu kvaliteta, ponuda će biti uvrštena u sadržaj Kataloga.

Domaćinstvo Ljuba Kneževića, najstarijeg člana Društva u Katalogu...

U selu Prijeradi, Gornji Grbalj, u podnožju Lovćena, na visini od oko 200m iznad mora, leži divno uređeno imanje Ljuba Kneževića, bivšeg pomorca na prekookeanskim brodovima.

Obišao je svijet i vratio se na svoje prlijepo imanje, da živi penzionerske dane u skladu sa prirodom i suprugom Darom. Maslinjak, jedan od najlljepših u Gornjem Grblju, označen na informativnoj tabli (IPA) kao maslinjak posebne ljepote, pored seoskog puta i nedaleko od izvora Simiž, održava sa velikom ljubavlju.

Više o tome pisaćemo u rubrici Maslinarski turizam.

Imanje Ljuba Kneževića, Prijeradi, Gornji Grbalj Imanje Ljuba Kneževića Prijeradi, Gornji Grbalj, imanje Ljuba Kneževića  

Prijeradi, Gornji Grbalj, inmanje Ljuba Kneževića Masline Luba Kneževića, Prijeradi, Gornji Grbalj Prijeradi, pogled sa imanja Ljuba Kneževića

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo