OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

MDBoka, na Fešti od rogača


27.07.2013.

MD Boka na Fešti od rogača

Na Fešti od rogača i ove godine, učestvovalo Maslinarsko društvo ''Boka''. Osim maslinovog ulja i konzervirane masline i čuvenog sira Štefice Seratlić sa Luštice, na štandu našeg Udruženja našli su se hljeb od rogača sa maslinama i maslinovim uljem, prig anice od rogača, slatke i slane, pndišpanj sa rogačem i maslinovim uljem...

Sve pohvale organizatoru za dobru organizaciju i atmosferu kojoj su doprinijele i mnogobrojne delicije, koje su vrijedne Tivćanke pripremile za tu priliku. Razni kolači, pite, torte, štrudle, riba i vino privukli su pažnju i turista i domaćih posjetilaca. 


Hljeb, priganice i pandišpanj do rogača sa maslinama i maslinovim uljem Hljeb, priganice i pandišpanj od rogača Fešta od rogača u Tivtu, 27.07.2013.

Osim maslinovog ulja, konzervirane masline i sira iz ulja, Štefice Seratlić, hljeb, priganice (slane i slatke) i pandišpanj od brašna rogača i naravno, klapa.

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo