OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Održana Bokeška maslina 2013. u Kotoru


Ulaz na Pjacu od kina Klapa Bokeljski mornari Branko Nedović, potpredsjednik O.Kotor Nevenka Kordić, Grbalj Mirjačići, proizvodi od drenjine

Na Pjaci od kina u Starom Gradu, Kotoru, uspješno je održana, deveta po redu, ''Bokeška maslina''. Preko dvadeset izlagača iz Boke, Budve, Bara i Ulcinja kao i Danilovgrada i Cetinja... Veliki broj građana i  stranih turista, posjetio je ovu izložbu i sa oduševljenjem degustiralo naša maslinova ulja sa ''Kotorskom'' paštom sa maslinama, koju je za ovu priliku pripremio kuvar restorana Vila Marija. Posjetioci su besplatno dobili najnoviji broj biltena udruženja, liflet i kuvar sa receptima jela iz dubrovačkog i crnogorskog primorja.

Zahvaljujemo Opštini Kotor i Turističkoj organizaciji Kotora, na novčanoj podršci, hotelima Vardar i Astorija za ustupljena elektrovozila a klapi Bokeljski mornari na divnim pjesmama, koje su poklonili svim posjetiocima...


 

Manifestaciju je otvorio Branko Nedović, potpredsjednik Opštine Kotor. U svom obraćanju, prenio je pozdrave gradonačelnice, pohvalio rad našeg Društva i naglasio značaj organizovanja ovakvih manifestacija ne samo za proizvođače, već i samu Opštinu, koja će i ubuduće podržavati rad Društva.

Klapa Bokeljski mornari je bez nadoknade, na veliko zadovoljstvo okupljenih, izvela repertoar sa najnovijeg CD-a i tako napravila veselu atmosferu na manifestaciji.

Donatori:

1. Opština Kotor................................... 1000.00 €

2. Turistička organizacija Kotora..............  100.00 €

3. Hoteli Vardar i Astoria...................... besplatno ustupili električna vozila

4. Klapa Bokeljski mornari................... besplatno izvela zabavni program sa svog novog CD

5. Mnedegaja Boro je besplatno prevezao drvene štandove

 

Bokeška maslina Bokeška maslina Bokeška maslina 

Bokeška maslina Bokeška maslina Bokeška maslina

Bokeška maslina 2013 Bokeška maslina Bokeška maslina 

Bokeška maslina Bokeška maslina Bokeška maslina

 

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo