OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Bokeška maslina u Kotoru

Bokeška maslina

U nedjelju, 19.maja 2013.godine, Maslinarsko društvo ''Boka'' organizuje devetu po redu, manifestaciju pod nazivom ''Bokeška maslina''. Prodajna izložba maslinovog ulja i proizvoda od masline, suvenira od drveta maline, sapuna i kozmetike na bazi masline ...

Kotor je ove godine grad domaćin, a mjesto održavanja, Pjaca od kina u Starom Gradu. Početak u 9.30, svečano otvaranje u 10.30...

Za razliku od Skupštine Maslinarskog društva ''Boka'', koja će se po odluci Upravnog odbora održavati svake godine u Tivtu gdje je i sjedište Društva, manifestacija ''Bokeška maslina'' održavaće se naizmjenično, u jednomn od tri grada u Boki: Kotoru, Tivtu, Herceg Novom.

Ove godine, domaćin i pokrovitelj, grad Kotor obezbijediće sredstva za organizovanje događaja. U saradnji sa Sekretarijatom za zaštitu kulturnih dobara i životne sredine koji je, odlukom Parlamenta o proglašenju Kotora Mediteranskim gradom maslinovog ulja određen da sprovodi ovu odluku, Društvo će se potruditi da ovu manifestaciju, još uvijek lokalnog karaktera, podigne na viši nivo i time promoviše ne samo maslinarstvo i proizvodnju maslinovog ulja, već i oleoturizam kao perspektivni vid turističke ponude O.Kotor.

Pozivamo sve članove, građane i goste, poštovaoce Društva i maslinarstva, ljubitelje proizvoda od masline, furešte i radoznalce da posjete manifestaciju i uživaju u mediteranskim ukusima Boke.

Dobrodošli!

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo