OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Skupština Maslinarskog društva ''Boka'' u Tivtu

 Deveta skupština

U nedjelju, 12. maja 2013.godine, s početklom u 11 sati, održaće se redovna godišnja Skupština Društva. U Multimedijalnoj sali u zgradi Opštine Tivat (Trg magnolija u Tivtu), Skupštinu će otvoriti predsjednik Društva, Obrad Mandić.

Pozivamo sve  članove i zainteresovane građane, prijatelje Društva, da se uključe u rad Skupštine i svojim komentarima,predlozima i kritikama doprinesu boljem radu Društva i jačanju saradnje između Uprave i članstva, kao i boljem uvidu u probleme maslinara u Boki.

Svoje predloge maslinari mogu dostaviti u pisanoj formi Upravnom odboru M.D.Boka, najkasnije do 08.maja 2013. godine kako bi pitanja  bila uvrštena  u Dnevni red Skupštine.

Istovremeno, molimo sve članove društva da izvrše uplatu godišnje članarine (10 €) na žiro račun Društva 525-1511-70 ili nakon završetka radnog dijela Skupštine.


web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo