OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Članovi M.D.Boka na Noćnjaku 2013

15. i 16. mart 2013.   Olio Gastro Show

U organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije, petnaesti Noćnjak ove godine je održan u Tučepima, kod Splita od 14-17.marta.Uspješno organizovana, masovno posjećena, ova manifestacija je svojim dobrim edukativnim, informativnim i promotivnim sadržajem, privukla maslinare, proizvođače ulja, proizvođače i distributere opreme za maslinarsvo i veliki broj potrošača.

Dvadeset maslinara iz Boke, prisustvovalo je izložbi prvoklasnog maslinovog ulja, odličnim prezentacijama i predavanjima, a neki i degustaciji ulja kombinovanog sa određenom vrstom hrane i vina (Olio Gastro Show, na slici). 

Zahvaljujući odličnoj organizaciji i ljubaznosti domaćina, ova posjeta koristila je našim maslinarima u svakom pogledu.Bila je to prilika da razmijene iskustva sa maslinarima iz okruženja, vide što je to novo u maslnarstvu Hrvatske, saznaju zašto su hrvatski maslinari uspješni u radu, čuju naučna predavanja iz oblasti maslinarstva, proizvodnje ulja, zakopnskih regulativa, marketinga i još mnogo drugih i za nas aktuelnih pitanja.

Najzad, pod voćstvom Sandre Petričević (Capo panel za ulje) i prof.Ballo (za vino), imali smo rijetku priliku da probamo i komentarišemo sklad (nesklad) određenih kombinacija ulje-hrana-vino. Iskustvo koje nam može pomoći da i sami shvatimo da je hrana sve, samo ne puko zadovoljavanje fiziološke potrebe.

 

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo