OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Drugi on line sastanak COOPeR projektnih timova


31.08.2021.
Screenshot_31_08_2021_3_smanjeno.jpg

Danas je, na zahtjev Maslinarskog društva "Boka" održan 2. on lajn sastanak projektnih timova COOPeR, zbog potrebe za tehničkim pojašnjenjenjem predloga za Upitnik za zajedničku Bazu podataka, kao i drugih, tekućih pitanja u toku implementacije projekta.

Slijedi skraćeni zapisnik sa sastanka:

                     COOPeR - Jačanje konkurentnosti proizvodnje maslina u programskom području
                                                                kroz prekograničnu saradnju
                                                   
                                                              2. VIRTUELNI sastanak - zapisnik
Datum 31.08.2021.

13 učesnika iz svih partnerskih organizacija i institucija, kao i spoljni eksperti prof.dr Mirko Knežević i Marija Markoč sa crnogorske strane, razgovarali su predlogu upitnika za Bau odataka o stejkholderima i  maslinarskoj proizvodnji, koji će koristiti sve države, učesnice u projektu, svaka za svoje određeno područje.
Nakon izlaganja profesora Kneževića koji je predstavio metodologiju za izradu Baze podataka i sadržaj upitnika, po pitanjima, svi učesnici na sastanku, aktivno su učestvovali u diskusiji po ovoj tački dnevnog reda i dali niz preporuka i komentara za svako pitanje i prijedloga za izmjene i dopunu upitnika.
Profesor Knežević je prihvatio sugestije i potvrdio da će korigovani upitnik biti proslijeđen partnerima na još jedan pregled u roku od nekoliko dana.
Usvojen je prijedlog dizajna vizualnog identiteta projekta i potvrđeno da se sva dokumenta od sada moraju prenijeti na memorandum projekta. 
Privredna komora Bosne i Hercegovine, odštampaće promotivni materijal za sve partnere, osim lifleta sa podacima o projektu, koji će štampati Maslinarsko društvo "Boka".
O broju učesnika na predstojećem treningu u Splitu 15. i 16. oktobra, za koji je plan predstavio dr Slavko Perica, učesnici su se izjasnili ali sa rezervom, zbog mogućnosti otkazivanja kako od strane zainteresovanih, tako i zbog mogućih pooštrenih mjera zaštite od zaraze korona virusom, u regionu.
Do 15.septembra svi partneri moraju imati izvještaj za šestomjesečni period.
web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo