OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

"Bokeška maslina" u Tivtu


26.07.2021.


Sinoć je, na gradskoj rivi u Tivtu, održana izložba maslinovog ulja, proizvoda od masline i drugih domaćih proizvoda. Zahvaljujući podršci Opštine Tivat,  Turističke organizacije Tivta i saradnji sa DOO Komunalno Tivat i MUP Tivat, događaj je uspješno organizovan i privukao je veliki broj posjetilaca.

Nakon više od godinu dana pauze, izazavane situacijom sa korona virusom, organizovana je manifestacija, dobro poznata našim sugrađanima i njihovim gostima, pod nazivom "Bokeška maslina".
Iz istih razloga, ovoga puta izlagalo je samo 15 izlagača iz Boke Kotorske i drugih djelova crnogorskog primorja. Događaj koji se, prema našim saznanjima iz razgovora i komentara posjetilaca, iščekivao, postigao je uobičajeni uspjeh. Najviše zahtjeva od strane posjetilaca bilo je za produženje trajanja manifestacije, na više uzastopnih dana.

Opština Tivat, podrškom unapređenju maslinarstva i Vedran Božinović, sekretar Sekretarijata za privredu, ličnim zalaganjem, pomogli su prevazilazenju prepreka i uspješnom organizovanju događaja, iako trenutno, nismo u mogućnosti povećavati broj izlagača, broj dana održavanja niti obogatiti  manifestaciju dodatnim sadržajima.

Zahvaljujemo svima na podršci i posjetiocima na pozitivnim ocjenama i konstruktivnim prijedlozima.

V.Đ.
   

  

  
web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo