OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

25.07.2021.Bokeška maslina, u Tivtu


05.07.2021.

25.jula, od 19 do 23 sata, na gradskoj rivi u Tivtu, promotivna manifestacija "Bokeška maslina". Zbog situacije s korona virusom, prošle godine nije bila organizovana. Ako dođe do pooštravanja mjera, manifestacija će biti otkazana a javnost na vrijeme obaviještena.
U skladu sa propisanim mjerama predostrožnosti, biće smanjen broj izlagača koji će predstaviti maslinovo ulje i druge, prateće proizvode domaće ishrane. 

S pauzom od godinu dana, pokušaćemo da obnovimo lijepu praksu promocije domaćih prozvoda od masline kao i drugih domaćih proizvoda (sira, pršuta, vina...) koji idu uz maslinovo ulje. Pored svih nevolja koje se dešavaju našem narodu, malo druženja i osjećaja pripadnosti zajednici uz zabavni program, treba da pruže, makar kratkotrajno zadovoljstvo našim sugrađanima i njihovim gostima.

Nadajmo se da nam se ništa neće ispriječiti na putu, te da ćemo ponovo, uživati u onome što nam je priroda dala, ljepote naše zemlje, zdravu hranu, osjećaj za lijepo i mediteranski mentalitet koji drži do svoje kulture.

V.Đ.
web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo