OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Noćnjak 2021


10.03.2021.

eb3c5751-5de0-4f73-992f-9f2fd4e7ec97.png

Prenosimo poziv Zadružnog saveza Dalmacije, na 23. Međunarodnu manifestaciju maslinara i uljara, Noćnjak 2021.
"od 6. do 9. svibnja (maja) 2021. u Supetru, u Hotelskom naselju Svpetrvs".

"Poštovani, zahvaljujemo brojnim suradnicima koji su nam pružili podršku tijekom razdoblja epidemioloških mjera kada nije moguće održavati naše susrete.
 Putem kontakata s brojnim suradnicima uvidjeli smo koliko zaista mnogo znače razni projekti koje organiziramo, a osobito Noćnjak i Sabatina.
 Sa željom da se susretnemo javljamo da smo održavanje 23. Međunarodne manifestacije maslinara i uljara Noćnjak 2021. predvidjeli u razdoblju od 6. do 9. svibnja 2021. Program će se odvijati u Supetru, u Hotelskom naselju Svpetrvs, koje je prikladno za održavanje zbog svojeg specifičnog prostornog rasporeda i kapaciteta.
S obzirom da je epidemiološka situacija nepredvidiva, program održavanja prilagodit ćemo mjerama i uvjetima aktualnim u vrijeme održavanja Noćnjaka. 
Sudionike (natjecatelje u svim kategorijama) i njihove proizvode promovirat ćemo, osim uobičajenog načina putem dodjele priznanja, e-kataloga, weba organizatora, te medijskih pokrovitelja i partnera, dodatno putem Youtube-a i društvenih mreža ZSD-a.
U suradnji sa znanstvenim i stručnim institucijama osmislit će se aktualne teme i omogućiti njihovo praćenje putem internetskih platformi, medijskih pokrovitelja i partnera.
Ukoliko se program Noćnjaka, zbog epidemioloških mjera, ne bude mogao održati uživo, svakako će se održati „on line“ u predviđenom terminu i s prilagođenim programom.  
O svemu ćemo Vas pravodobno informirati putem mail-a, weba www.zsd.hr i društvenih mreža ZSD-a.
Sa željom da Vas zdravlje služi i s nadom da ćemo se susresti u Supetru, onako kako nam je najdraže, uživo, srdačno pozdravljam."
 
Predsjednik Zadružnog saveza Dalmacije 
Lordan Ljubenkov, dipl. iur.                                                                                                      

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo