OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Odložene aktivnosti u Društvu


15.03.2020.
U skladu sa propisanim mjerama zaštite od Corona virusa i novonastalom situacijom u državi, Maslinarsko društvo Boka obavještava svoje članove i širu javnost, da će sve aktivnosti u Društvu (raspodjela sadnica, mašina i opreme, skupština i završne aktivnosti u projektu Osnažimo poljoprivredu - Oživimo selo) biti odložene, do daljnjeg. 
Molimo članove da nam se za sve informacije obraćaju isključivo putem telefona 067 201 732. 

Bez obzira da li kao ja, ovu pojavu doživljavate kao o nešto što je, najblaže rečeno, preuveličano (da ne upotrebim grublju riječ) ili ste ozbiljno zabrinuti, svi moramo biti odgovorni prema drugima. Zato vas molimo da se pridržavate uputstava vlade i Ministarstva zdravlja i ostanete u svojim domovima dok za to postoji zvaničan zahtjev.
Što se tiče aktivnosti u Društvu, one će,  biti nastavljene po ukidanju ovih mjera.
Isto se odnosi i na konkurse i javne pozive, koji će, svakako i na lokalnom, kao i na državnom nivou, uslijediti kada se za to steknu uslovi.O tome ćemo obavještavati javnost.

Hvala na razumijevanju i strpljenju.
web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina Kotor