OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

EU odobrila projekat COOPER (HR-BIH-MNE)


05.11.2019.

Projekt COOPeR (Povećanje konkurentnosti proizvodnje maslinovog ulja na programskom području kroz prekograničnu suradnju), na 2. pozivu u okviru programa Interreg IPA CBC HR-BiH-CG u kome je MDBoka jedan od partnera, odobren za finansiranje iz sredstava EU.

https://www.interreg-hr-ba-me2014-2020.eu/wp-content/uploads/2019/11/HR_BA_ME_2nd_CfP_List-of-Approved-Projects.pdf


"Vjerujemo da će provedba svih aktivnosti definiranih projektom uvelike doprinijeti razvoju maslinarstva u programskom području, osnaživanju naših institucija, kao i daljnjem razvoju suradnje" riječi su Maje Mladineo, više stručne saradnice, voditeljice Odsjeka za međunarodne poslove i EU, pri Hrvatskoj gospodarskoj komori (Županijska komora Split).
Maslinarsko društvo Boka, jedan je od partnera, po preporuci opštine Kotor, na ovom projektu prekogranične saradnje između tri republike, Hrvatske, BIH i Crne Gore. Zahvaljujući znanju i sposobnosti Tine Pahić, Tijane Marušić, Bojana Spasića ostalih iz ekipe koja je radila na tehničkoj pripremi projektne dokumentacije, imamo to zadovoljstvo da i mi budemo dio ovog projekta, čiji je nosilac Grad Mostar. 
Izgradnja Regionalnog centra za razvoj maslinarstva, naučno praćenje i savjetovanje na regionalnom nivou, biće od koristi za sve aktere, institucije i maslinare na teritoriji sve tri dražve.

web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina Kotor