OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Dani meda i masline u Grblju


14.08.2019.

2016-08-27_09_59_54.jpg

"Dani meda i masline u Grblju" manifestacija promotivnog karaktera, od značaja za lokalne proizvođače i turističku ponudu Kotora, održaće se 17.08.2019. (subota) na prostoru ispred PC Vukšić od 8 - 20 sati. Manifestaciju će, u 10 sati, otvoriti Radule Miljanić, predsjednik Saveza pčelarskih organizacija Crne Gore. 

DOBRODOŠLI.

Od 2015. godine, samo godinu dana po osnivanju, članovi Društva pčelara Grbalj, organizuju ovu izložbu pčelarskih proizvoda, loakalnih proizvođača i gostiju/članova iz drugih krajeva Crne Gore 
Uvidjevši da je ovakav vid promocije lokalnih proizvoda, istovremeno i popularizacija pčelarstva i zdravih životnih navika, ali i da se na taj način, novim sadržajima obogaćuje  turistička ponuda Kotora, UO Društva ustanovio je organizovanje ovog događaja, najmanje jednom godišnje.
Ostvarena je saradnja sa Maslinarskim druuštvom Boka, pa su se i maslinari pridružili organizaciji ove lokalne manifestacije, sa željom da svake godine obogaćuju sadržaj i kvalitet, izloženih proizvoda.
Međutim, nedostatak odgovarajućeg prostora prije svega, konstantan problem svih NVO koje imaju potrebu da promovišu svoj rad na ovaj način, dovodi nas u situaciju da svake godine, radimo Sizifov posao, tražeći (moleći) za prostor i podršku.
Tako je ovu izložbu od 2015. godine kada je prvi put organizovana na parkingu ispred tržnog centra Laković, imao priliku vidjeti veliki broj posjetilaca još dva puta. 
Sada je za ovu potrebu, prostor bez nadoknade, ustupio vlasnik PC Vukšić, Duško Vukšić, koji se već pokazao kao podržavalac rada Društva, u tehničkom i svakom drugom smislu.
SPOCG je učestvovao u troškovima organizacije sa 400 €.
web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo