OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Fešte su bile, a na feštama...


14.08.2018.
Pet lokalnih maslinarskih fešti održano je ove godine u toku ljetnjih mjeseci u Tivtu, u organizaciji Maslinarskog drustva Boka. Zadovoljni brojem i interesovanjem posjetilaca.
Za tehnicku podršku koja, u smislu pružanja usluga bez nadoknade traje već godinama, zahvaljujemo: TO Tivat za pomoc u organizaciji, Komunalnom preduzeću Tivat za besplatan prevoz izložbenog mobilijara, Upravi policije - Odjeljenje za javnu bezbijednost koja nam osigurava bezbjedan rad i posebno, Radio Tivtu, Kotoru i Herceg Novom kao i Televiziji Crne Gore za veliku pažnju koju poklanjaju radu našeg Društva.


Ove godine TO Tivat stavila je u svoj Kalendar ljetnih zbivanja čak pet maslinarskih fešti, počev od 29.juna, do 13.avgusta: tri pod nazivom ''Bokeška maslina'' i dvije sa imenom ''Noć tradicionalnih proizvoda i vina''. Zahvaljiujemo svima koji su, na bilo koji način doprinijeli uspjehu ovih manifestcija.
Lijepo vrijeme, prijatna atmosfera koja krasi sve naše skupove, zabavnomuzički program za za koji je zadužena TO Tivat i degustacija proizvoda nasih domaćih proizvođača, više su nego dovoljni da turistima, domaćim i stranim kao i našim sugrađanima predstave svu ljepotu i autentičnost Boke i drugih krajeva crnogorskog primorja.
Pjesma i ples uz KUD Boka nijesu rijetkost, te posjetioci mogu da se opuste i razvesele zajedno sa nama.

Do idućeg ljeta i novih, nadamo se još uspješnijih susreta, srdačan pozdrav iz prelijepe Boke Kotorske.
web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo