OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Kampanja "Kupujmo domaće"


03.04.2018.
U Vinskom podrumu Šipčanik u Podgorici svečano potpisan Sporazum o saradnji između Privredne komore Crne Gore, Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva ekonomije u kampanji "Kupujmo domaće" koja ima za cilj promocijui jačanje konkurentnosti i zastupljenosti domaćeg proizvoda u trgovinskim lancima na domaćem tržištu.

Milutin Simović, potpredsjednik vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede, pozdravio je skup i predstavio ciljeve ove kampanje. 
 
Okupljenima su se obratili i Vlastimir Golubović, predsjednik PKCG i gospođa Sekulić, ministarka ekonomije, gospodin Bokan, predstavnik Odbora za poljoprivredu u PKCG kao i predstavnik svih velikih trgovinskih kuća.


20180403_095425.jpg
Evo prilike za sve one proizvođače koji tvrde da nemaju gdje prodati proizvod. Kampanja će promovisati domaći proizvod koji će biti obilježen i postavljen na posebna mjesta u trgovinama širom zemlje.
Lijepo upakovan, kvalitetan proizvod, kada se nađe na istaknutom mjestu u trgovini, uz odgovarajuću marketinšku podršku morao bi privući pažnju svakog, a ne samo domaćeg potrošača.
Ovo bi trebalo da bude značajan podsticaj domaćim proizvođačima da valorizuju svoj rad kroz dodatu vrijednost proizvoda.
Potrošači će biti bolje obaviješteni i upućeni na proizvod domaćih proizvođača.

Pored patriotizma kojem se svi manje-više hvalimo, postoji i pojam "ekonomski patriotizam" što znači: "Kupujmo domaće" - podržimo domaću ekonomiju i proizvođača. Naravno, kvalitet proizvoda će odigrati presudnu ulogu.

V.Đ.
web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo