OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Dva priznanja Društvu


24.03.2018.20180326_005652.jpg
Jadranski sajam u Budvi, obilježio jubilej, 50 godina rada. Tim povodom, Društvu maslinara Boke, dodijeljena Zahvalnica za dugogodišnju saradnju i doprinos razvoju Sajma i uspješnu promociju lokalnih proizvoda ishrane. 
I ne samo to, po odluci stručnog žirija, treće mjesto, odnosno Bronzana plaketa za izuzetan sajamski nastup, pripala je našem Udruženju.Dobitnik Zlatne plakete je firma Montefiš iz Tivta, a srebrne Turistička zajednica Tuzle; zlatnu amforu dobila je partnerska organizacija TO Vojvodina. I varaždinska firma Aura Steril DOO dobitnik je priznanja za sajamski nastup.
Za nas, male proizvođače, ovo je veliko priznanje, jer pokazuje da, značajni ljudi cijene naš trud.
Svjesni da štand koji smo uredili nije primjer estetskog savršenstva i da nije ni dio onoga kako smo to ranije radili (podsjećamo vas da je Društvo i 2009 godine dobilo Bronzanu plaketu), niti visoke standarde znalaca, ipak smo sigurni da je, kako je rekao i sam gospodin Rajko Bujković, direktor Sajma na dodjeli priznanja, ono sigurno zasluženo.
Zahvalni smo svim našim članovima koji su se potrudili da uprkos neznatnim sredstvima kojima raspolažemo i sve manjim interesovanjem ostalih maslinara za ovakav vid marketinga, predstave rad Društva, na štandu.

Posebnu zahvalnost dugujemo Štefici i Petru Seratliću koji ne samo svojim proizvodima, već i nesebičnom pomoći u pripremi izlagačkog prostora, svake godine doprinose uspješnom radu Društva.

Dvije prezentacije mašina za berbu masline italijanske firme Jolly, u Press sali, održao je naš saradnik, Fanito Žuvela iz Vela Luke, sa Korčule. 
Prof. dr Ranko Popović, održao je odličnu prezentaciju o uzgoju trešnje na našem području. Govorio je o izboru sorti, podloga, zemljišta, o našinu uzgoja i agro - pomotehničkim mjerama.
Ukazao je na najčešće greške prilikom izbora sadnog materijala i uputio mnogo korisnih savjeta proizvođačima.

V.Đ.
web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo