OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Republički poljoprivredni inspektor u Mlinu Udruženja


20.11.2017.

Danas je Mlin Maslinarskog društva Boka posjetio Zoran Dašić, republički inspektor za poljoprivredu koji je, maslinarima koji su se odazvali pozivu, predstavio zakonske obaveze i upozorio na kaznene mjere za proizvođače koji bi svoj proizvod stavljali u javnu prodaju bez prethodno dobijene dozvole za stavljanje u promet što podrazumijeva utvrđenu hemijsku i organoleptičku analizu, odgovarajuću deklaraciju...
Inspektor Dašić je naglasio da će tolerantan odnos prema pšroizvođačima trajati još nekoliko mjeseci, a da će nakon toga, dužnost inspektora biti da na licu mjesta prekršiocima izriče mandatne kazne, koje su jako visoke.
Javno tržište: pijace, sajmovi, trgovine, restorani, specijalizovane propdavnice...
Analiza kvaliteta ulja prije stavljanja u promet košta 100 € a radi je licencirana laboratorija Instituta za suptropske kulture u Baru (Stoja Ljutica).
Ovo se ne odnosi na proizvođače koji svoje ulje prodaju na kućnom pragu, ali je poželjno da i oni provjere kvalitet onoga što proizvode i konzumiraju.
web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo