OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Odluke Upravnog odbora


05.10.2017.
Juče je održana Sjednica Upravnog odbora Društva. Zahvaljujemo vlasniku restorana "Bokeška kužina" u Radanovićima, koji nam je, bez nadoknade, ustupio prostor za održavanje sastanaka.
Odluke...


Na sastanku, kome je prisustvovalo 6 od 8 članova Uprave s pravom glasa i izvršni direktor, donijete su slijedeće odluke:

O.br. 3.1/10-2017

Da se izbor novog predsjednika odlaže za godinu dana, na zahtjev Ilije Morica, predloženog za predsjednika, namjesto Obrada Mandića.

Obrazloženje: Predloženi kandidat za izbor na mjesto predsjednika, dr. Ilija Moric, zahvalio se na ukazanoj časti i uz izraze zadovoljstva što je Upravni odbor izabrao njega za svog kandidata, zamolio odlaganje sprovođenja ove odluke na godinu dana, zbog preopterećenosti privatnim obavezama.
Obrad Mandić i dalje je predsjednik (u ostavci).

O.br. 3.2/10-2017
Prihvata se saradnja sa CEDIS-om na projektu "Oplemenjivanja projekta u industrijskoj zoni u Lastvi Grbaljskoj" - Plantaža masline.

Obrazloženje: Predsjednik i članovi UO smatraju korisnom ovakvu vrstu saradnje, tim prije što nas približava zajedničkom cilju i omogućava sticanje novih znanja i iskustava. Društvo, kao i zajednica i pojedinci mogu imati samo koristi od tog projekta.

O. br. 3.3/10-2017
Nabavka mašina, opreme i sadnog materijala kao i sredstava za ekološku zaštitu, ubuduće će se vršiti prema unaprijed utvrđenom spisku korisnika.
Korisnik (maslinar sa najmanje pet godina članstva u Društvu) biće obavezan, unaprijed uplatiti 50% sredstava na račun Društva i to:
25 % prilikom upisa u spisak (nakon prispijeća ponude cijena za određene artikle) i 25 % prilikom preuzimanja robe.
Dinamika isplate ostatka duga prema društvu za preuzete mašine i opremu, utvrdiće se ugovorom između isporučioca (Društvo) i korisnika.
Novi članovi (oni koji se upisuju u članstvo neposredno ili u toku raspodjele mašina) plaćaju čitav iznos, prilikom preuzimanja mašine.

O.br. 3.4./10-2017
Društvo će iskoristiti zakonsko pravo prinudne naplate potraživanja od neodgovornih korisnika, prije održavanja godišnje Skupštine Društva.

Obrazloženje: Zbog članova koji su po Ugovoru o preuzimanju mašina/opreme sklopljenim sa Društvom, bili u obavezi u roku od deset mjeseci (ili kako je ugovorom utvrđeno) a nisu ispunili obavezu prema Društvu, otežavaju proces nabavke i iniciraju postavljanje novih uslova, čime nanose štetu ne samo Društvu, već i ostalim članovima koji uredno ispunjavaju svoje obaveze.

O.br. 3.5/10-2017
Na Prvo svjetsko prvenstvo na Braču, od 19-21. oktobra, poći će četvoročlana ekipa i izvršni direktor.

O.br. 3.6/10-2017
Ovogodišnja manifestacija "Početak berbe masline u Boki" održaće se na maslinjaku u opštini Herceg Novi.
O datumu i mjestu održavanja javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Obrazloženje: Između nekoliko pristiglih predloga odabraće se  domaćin ovogodišnje berbe.

Izvod iz Zapisnika sa 3. Sjednice Upravnog odbora 2017. godine
web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo