OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

Kameno kod Herceg Novog - Izložba domaćeg proizvoda


12.06.2017.

Juče je, u crkvenom dvorištu prelijepog sela Kameno iznad Herceg Novog, održana druga po redu, Izložba domaćeg proizvoda u organizaciji Agencije za očuvanje i razvoj Orjena (Željko Starčević), uz podršku MZ Kameno i Opštine Herceg Novi.
Zahvaljujući velikom trudu organiatora i domaćina,ovo prelijepo mjesto bilo je stecište velikog broja posjetilaca i izlagača u atmosferi kakva se može osjetiti samo u ambijentu i društvu lokalnog stanovništva .
Svi komplimenti organizatoru. 
Željko Starčević, poznat po svom zalaganju za napredak lokalne zajednice, još jednom je iskazao talenat za organizovanje lokalnih manifestacija promotivnog karaktera, koje istovremeno promovišu domaćeg proizvođača i lokalnu zajednicu, popularišu domaći proizvod i ljepote kraja, povezujući ljude raznih interesovanja ali sigurno sa zajedničkim afinitetom prema domaćoj hrani i druženju sa lokalnim stanovništvom.
U predivnom ambijentu crkvene porte u selu Kameno, u zaleđu Herceg Novog, na putu Meljine -Trebinje, do koga se stiže za svega desetak minuta, okupljeni su uživali u degustaciji domaćeg proizvoda ali i delicija koje su u količinama dovoljnim za dvjesto ljudi, napravile vrijedne domaćice iz ovog sela, uz podršku MZ i Opštine Herceg Novi.
Domaći hleb koji je napravila Slavica, krofne, ruštule, kolačići, sir... Za pamćenje.

Ništa nam ne preostaje, već da poželimo organizatorima još mnogo većih, bogatijih i veselih manifestacija.

V.Đ.
web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina KotorInterreg Logo