OGLAŠAVANJE

Štefica Seratlić, Zabrđe, Luštica

+38267391093/+38231632234 Domaći proizvodi od mesa i mlijeka, maslinovo ulje. Organizovanje porodičnih, turističkih i poslovnih ručkova; smještaj u apartmanima u Zabrđu i Baošićima.

MDBoka na 43.Sajmu hrane u Budvi


17.04.2017.Maslinari Boke na 43.sajmu hrane u Budvi, april 2017.

Od 20.-23.aprila 2017.godine, u Budvi se održava 43. Sajam hrane. Zahvaljujući podršci Ministarstva poljoprivrede i sajamske službe, u vidu učešća u dijelu sredstava potrebnih za iznajmljivanje izlagačkog prostora, članovi Društva će i ove godine izlagati svoje proizvode.
Nedostajuća sredstva za opremanje štanda i kataloško predstavljanje, obezbijedićemo iz sopstvenih i drugih izvora.
Posjetite nas!


Kao i uvijek, Društvo maslinara Boka, ostavilo je lijep utisak na posjetioce. Petoro članova, maslinara koji se, osim uzgojem masline i proizvodnjom ulja, bave i pčelarstvom, uzgojem stoke i preradom mesa i mlijeka, proizvodnjom meda... predstavilo je svoje proizvode.
Sajamska služba Jadranskog sajma u Budvi, odobrila nam je popust od 33,33 % popusta na ukupan račun od 800 €(bez PDV) zaneopremljen  izlagački prostor, dok nas je MPRR podržalo sa 350 € u ovom dijelu troškova. Nedostajuća sredstva, Društvo će obezbijediti iz lokane uprave sve tri Opštine u Boki koje podržavaju rad Društva i iz sopstvenih izvora.
I dalje sa žaljenjem konstatujemo da se broj izlagača-proizvođača ne uvećava, što jeste jedan od naših ciljeva.
Iako skroman, naš štand je privukao pažnju posjetilaca ne samo svojim izložbenim artiklima koji su se mogli probati, već i prijatnom atmosferom koja obilježava naše skupove, zajedništvo, saradnja, druženje uz pjesmu.



web counter

Apartmani Stojković, Zabrđe

Apartmani Stojković, Zabrđe

www.apartmaninovakovic.com

Apartmani Novakovic

Maslinjaci u Šišićima

Maslinjaci u Šišićima

Opstina Tivat

Opstina Herceg Novi

Opstina Kotor



Interreg Logo